Tot el que necessites per anar al teatre

Brodas Bros: Concierto concepto

Brodas Bros: Concierto concepto

Concierto Concepto és un espectacle de dansa i música amb l’estètica, la tècnica i el positivisme de la companyia catalana Brodas Bros on fusionen el concepte de concert amb el concepte d’espectacle de dansa, on els ballarins són els personatges principals, mantenint els músics no només com a acompanyament sinó formant part de les coreografies i gags humorístics.

Dos germans, dues germanes i dos b-boys (breakers) ballen i animen el públic amb l’ajuda de dos músics: un percussionista i un flautista saxofonista especialista en beatbox. Durant l’espectacle es toquen instruments tan variats com la bateria, el saxo, la flauta, el calaix flamenc o els vinils (stratching), així com el EWI, el vocoder / Talkbox, la mpc i fins i tot es disparen pads. Dues estètiques molt diferents: una acústica amb una estètica funk i hip hop, i una altra totalment electrònica i futurista.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Ahir vaig tornar de nou al Teatre Grec però aquest cop per veure aquest fascinant espectacle dins el Festival MasiMas. Una fusió de concert i dansa urbana i a la qual Brodas Bros, et convida a un viatge trepidant ple de sorpreses i on descobreixes el que pot arribar a fer l’ésser humà amb el seu cos, al·lucinant. Hip-hop, robots o màquines humanes, beatboxing, gags humorístics genials, també té cabuda la poesia amb un número realitzat per les germanes Pons amb un pausada dansa amb un bambú i acompanyades per un instrument japonès que no sé identificar, unes coreografies magnífiques i alguna d’elles com és la que només es veuen llums que es mouen, flipant. Una execució de moviments per part dels sis components, sense excepció inigualable i immillorable. Pel que fa a la part musical, és una fusió de música en directe, electrònica i virtual a través de talk box. Un saxofonista i flautista i un percussionista a la bateria que toquen de meravella. Un espectacle que no voldries que acabés, ple d’energia i positivisme que en acabar fa que pugis les escales del Grec de dos en dos.

    06/08/2017
Articles relacionats
Els Brodas porten al Coliseum el seu hip hop mediterrani

Els Brodas porten al Coliseum el seu hip hop mediterrani

25 febrer 2015

Els Brodas Bros tornen a Barcelona amb una versió 2.0 del Concierto Concepto que incorpora la percussió dels Brincadeira i l’actor Oriol Pla, que afegeix el punt còmic a un […]