Raval comedy club

Amb l’arribada del bon temps, MPC i el Teatre Raval proposen els millors plans per gaudir de la primavera a cop de riure!

Les primeres actuacions d’aquest cicle de comèdia arriben  divendres 10 de maig de la mà de la Riot Comedy que està arrassant en les sales madrilenyes. Neix sota la premissa de crear un espai on les dones es sentin còmodes y recolzades fent humor en un sector que fins ara ha sigut dominat pels homes.

La seva creadora, la twittera PennyJayG, és una abanderada de la causa feminista. També participa en el programa d’entreteniment d’humor “Señoras Fetén” juntament amb altres joves humoristes.

¿Qui diu que les dones no poden ser gracioses? El format de la Riot Comedy ha revolucionat els mitjans de comunicació desmuntant els tòpics de la comèdia femenina. Son moltes les dones que s’han pujat a l’escenari per explicar la seva historia; guionistes, youtubes, twitteres, actrius… que busquen trencar amb “l’imperi masculí de la comèdia”.  Els riures i la reivindicació estan assegurats amb la Riot Comedy!

Però això no és tot. L’humorista malagueny Tomàs García aterra el 24 de maig per presentar el seu espectacle El Humor es cultura.  Un vell conegut de dels monòlegs, ha girat per tot el país amb l’espectacle teatral “Malagueños por el mundo” i “Monólogos 100%” junt a Dani Rovira.

Present en mitjans de comunicació, els seus vídeos paròdia a xarxes socials han arribat 2.550.453 visualitzacions. El caracteritza el seu humor fresc amb un toc de surrealisme, un humor blanc per a tots els públics que busca que “la gent surti del teatre una mica més feliç”.