Paula Vives

Paula Vives

Actriu, cantant i intèrpret. Aquesta barcelonina que acaba de complir el primer quart de segle és ben coneguda entre els espectadors catalans. De pare músic, en la seva infància ja malbaratava creativitat i pensava ser escriptora o dissenyadora de moda. Fins que el 2005 la televisió es va creuar en el seu camí per mostrar-li la seva veritable vocació: durant quatre temporades va brodar la rebel Merced a El cor de la ciutat, la sèrie més longeva de TV3. Al canal autonòmic ha traçat bona part de la seva trajectòria com a telefilmes com Xtrems, La síndrome Cacareco o 14 d’abril: Macià contra Companys.

Va debutar al cel·luloide gràcies a la pel·lícula Paso a nivel, encara que va brillar especialment en el drama familiar de Morir cada dia, curtmetratge preseleccionat per als Goya de l’any passat. En teatre l’hem pogut veure amb Joel Joan i en muntatges de teatre musical com un cau de mil secrets i Cop de Rock, de Dagoll Dagom.

Lloc de naixement
Barcelona
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]