TEATRE_BARCELONA-festival_escena_poblenou_2014_0

Festival Escena Poblenou 2014

El Festival Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques contemporànies multidisciplinari, amb la vocació d’apropar el públic a les manifestacions artístiques contemporànies i donar suport als creadors emergents.

En aquesta edició volem tornar a les nostres arrels, per això el blanc i negre en moltes de les nostres imatges d’aquest any i la geolocalització de les persones, perquè són les persones, els artistes i les companyies les que fem i formem el Festival.

La situació actual és la que és i a vegades pensem, que ara després de 13 anys, cada dia és com si tornéssim a començar. Tenim una situació econòmica que dificulta la continuïtat del festival, però no per això ens aturem, junts hem de seguir treballant per donar visibilitat a la creació contemporània a Barcelona.

El Festival junt amb els seus col·laboradors (Central del Circ, Antic Teatre i Can Felipa) han donat suport als/les creadors/es a través de les beques de creació, l’esforç i treball final el podreu gaudir a la programació. Programació que aquest any compta amb la presència d’una 15a de companyies i/o artistes, més de 20 espectacles per ser visionats en una desena d’espais diferents del Poblenou i amb els projectes NOP, EMBRIONS i PÚBLIC.

Som i volem ser un Festival dels artistes, de les companyies i del públic. Un any més, gràcies a totes les persones i entitats, amics i amants que ajudeu a fer possible el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou.

Escena Poblenou va néixer a l’any 2001 amb la voluntat de recolzar als creadors/es que dialoguen amb diferents disciplines, que busquen generar nous llenguatges escènics i diferents formes de relació amb espais no convencionals. Un festival que va néixer dels artistes, de les companyies i del públic. En aquell moment, igual que en l’actualitat, el circuit existent per a tals manifestacions artístiques és força pobre i per tant l’aposta continua, ja que és necessària.

Escena Poblenou no deixa de créixer i apropar-se a les manifestacions escèniques contemporànies més interessants, creant un impacte cada vegada més rellevant.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Es poden comprar les entrades d’un espectacle a partir  d’una hora abans del seu inici al mateix espai d’actuació. Per a comprar entrades per a altres espais o dies és necessari passar pels Punts d’informació i venda.

Per a més informació podeu visitar: http://www.escenapoblenou.com/

TEATRE_BARCELONA-mapa_espais-ESCENA_POBLENOU.jpg