Tot el que necessites per anar al teatre

Youplanet: Auronplay

De petit cremava coses. A dia d’avui plena de rialles Internet i teatres amb la seva ironia en FullHD.

AuronPlay t’alegra el dia. La seva presentació és clara: “HEY! Què passa xavals? ¿Tot bé? ¿Tot correcte? I jo que me n’alegro! “. La seva particular forma d’entendre la quotidianitat s’ha convertit en un virus. Si entres en contacte amb ell, afortunadament quedaràs contagiat a l’instant.

La seva curiositat i atreviment el porta a experimentar amb Youtube per primera vegada el 2006. Amb tan sols un portàtil i una càmera web, AuronPlay va convertir la seva habitació en el seu propi estudi de gravació. El canal de AuronPlay conté vídeos-crítica a altres vídeos no populars a la xarxa, bromes telefòniques i recopilacions de missatges peculiars que troba en fòrums.

Avui, després d’anys d’experiència a l’esquena, AuronPlay és una de les figures més veteranes de la producció de vídeo en línia. Coneix molt bé a la seva audiència i ha elaborat un estil propi de comunicació molt directa, molt clara i per a tots els públics. Ara es llança en solitari als teatres, després de la gira YouPlanet juntament amb Wismichu, per seguir infectant al públic amb dosis d’humor, ironia i el seu estil particular de veure les coses.

Espectacle no recomanat per a menors de 16 anys.


Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Solo para fans muy muy muy muy fans de Auron!
  Yo veo sus vídeos en YouTube. Si, lo reconozco, soy fan, y me encanta serlo!! Pero el show que he visto hoy me ha dejado las bragas por los tobillos!
  No me ha hecho nada de gracia, aburrido, repetitivo. Vamos… que no veía la hora de que acabara.
  Solo os diré que el único momento divertido y en el que el propio Auron se ha partido de risa ha sido gracias a un espontáneo del público.
  Ahora entiendo porque el chico va a dejar de hacer los shows…
  Lo suyo son los vídeos de YouTube!

  17/12/2016