Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 13,00€

Comprar Entrades

Cartellera /

Y no quedará ninguno

Y no quedará ninguno

El Teatre Apolo comença nova etapa amb molt força: Y no quedará ninguno, una adaptació de l’obra 10 negritos de Agatha Christie. La direcció la firma Ricard Reguant i a escena podrem veure actors com Pep Munné, Ivana Miño, Arnau Puig o Toni Sevilla.

SINOPSI

Deu persones tancades a la Illa del Pirata, víctimes o assassins? Una incògnita per resoldre per part de l’espectador a l’obra ‘Y no quedará ninguno‘, una nova versió actualitzada de la novel·la policíaca més famosa de Agatha Christie. A l’obra, l’autora revela la doble moral victoriana, estesa actualment per tot el món, a la qual es mostren a través d’un cert sentit d’humor i d’un macabre escenari criminal els defectes ocults de cada personatge, i on vostès es preguntaran qui serà l’assassí?

Un misteri que hauran de resoldre en aquesta adaptació realitzada pel seu director Ricard Reguant i el dramaturg italià Gianluca Ramazzotti, i que vostès no revelaran mai, tret que vulguin rebre una invitació per a una curta estada a la Illa del Pirata.

Benvinguts al misteri!!!

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Y no quedará ningunoY no quedará ningunoY no quedará ningunoY no quedará ninguno

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Fina

  Intriga, sobresaltos, múisica acusatoria, personajes que van desapareciendo, diálogos incriminatorios, numerosas pesquisas y un final inesperado. Una buena obra para que disfruten adultos y adolescentes.

  26/09/2017

 • 12345

  lucia

  Me ha gustado mucho, la música te pone los pelos de punta, y la intriga hasta el final es inquietante! La actuación de los actores sobresaliente. Una obra muy recomendable a los que nos encanta la intriga, el misterio y el suspense!

  06/10/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  una nova versió actualitzada, força fidel al llibre original, de la novel·la policíaca “Deu Negrets” de Agatha Christie, . S’ha de reconèixer, d’entrada, que l’inconfusible estil de l’escriptora anglesa és un gènere en sí mateix i, per tant, cal valorar-lo amb les seves pròpies regles. Un fil argumental que presenta els fets de forma que tothom és sospitós de ser l’assassí a qui no descobrirem fins a l’última escena. Les trampes, l’excés d’informació, els girs sobtats o els personatges estereotipats no són, en aquest context, elements qüestionables però tan mateix, l’espectacle té molts elements que el fan semblar antiquat. També he trobat massa precipitació en el desenvolupament dels esdeveniments doncs tota l’acció real de l’argument te lloc a la segona part. Pel que fa referència a les interpretacions, algunes més que correctes, altres força fluixetes i algunes semblan fins i tot una mica desganades. Sort dels veterans Pep Munné i Toni Sevilla i el jove Arnau Puig que fan que l’espectacle resulti decent i entretingui.

  07/10/2017