Tot el que necessites per anar al teatre

Words and Music

Words and Music

L’actor Nao Albet i el músic i director artístic del Grup Instrumental bcn216, David Albet, van presentar Words and Music de Samuel Beckett a l’Auditori de Barcelona l’hivern de 2017. Ara, la Sala Beckett el repren per engegar el cicle d’homenatge a l’autor que li va deixar el seu nom. Ho fan en commemoració dels 30 anys de la seva mort i també dels 30 anys de l’obertura de la sala al públic.

Sinopsi

Samuel Beckett va escriure per a la BBC l’obra radiofònica Words and Music, amb dos personatges, Joe i Bob. Són dues veus de la consciència i representants de la creació poètica; el primer amb la paraula i el segon amb la música, i dialoguen entre si per tal d’inspirar a Croak, el seu “amo”, que existeix entre el so i el sentit i mediatitza l’acció.

Anys més tard de l’escriptura del text, Morton Feldman en va compondre la música definitiva, i el resultat es va representar el 1987, any de la mort del mateix compositor.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Beckett a la Beckett: Cicle al voltant de l’autor que li dóna nom a la sala

Beckett a la Beckett: Cicle al voltant de l’autor que li dóna nom a la sala

4 novembre 2019

La Sala Beckett proposa de novembre a gener el cicle Samuel Beckett, que commemorarà un doble 30è aniversari: la mort de l’autor i l’obertura de la Sala. Així, la Beckett obre […]