Tot el que necessites per anar al teatre

Teatrebrik: Macbeth

Teatrebrik: Macbeth
La companyia Teatrebrik torna als escenaris de la mà de William Shakespeare per adaptar una de les seves obres més fascinants i fosques, Macbeth, amb la què serà la desena producció teatral al llarg dels seus divuit anys de trajectòria com a companyia.

SINOPSI

El muntatge ens planteja l’acció en un món hostil, un desert d’un temps post-apocalíptic, amb escassetat d’aigua i on els enfrontaments per la supervivència se succeeixen. En aquest context, trobem Macbeth, general escocès i heroi victoriós de la guerra entre Noruega i Escòcia. De retorn del camp de batalla, el sorprenen tres bruixes misterioses amb l’anunci que… serà rei!
Aquest auguri despertarà els instints més foscos i temeraris de Macbeth, que, juntament amb la seva esposa, planejaran l’assassinat del bon rei Duncan, monarca d’Escòcia, per ocupar el seu tron.
Però què passa si el desig obtingut no ens satisfà?

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Una posada en escena boníssima i molt original. Les veus de les bruixes són fantàstiques. Els actors i les actrius fan una molt bona interpretació però per aconseguir encabir tot el diàleg han de córrer i potser estaria més bé que els diàlegs s’hagiessin Escurçat.

  12/02/2018
 • Bona actuació dels actors. Interessant muntatge com irregular: es diu que es un futur apocalíptic però no calia ja que no te cap pes en l’obra, i menys en la adaptació del text als personatges que homes representats per dones, segueixen al rol d’home. No pot ser una reina Duncan o no som en un futur, i no en un passat medieval. El relat es torna irreal en la confusió dels personatges.

  11/02/2018
 • JAMES COLON I FRANCESC MANERO

  05/02/2018
 • He assistit amb els alumnes de l’institut i puc dir que ens ha agradat molt la representació. La posada en escena, espectacular i el treball dels actors i actrius, excel.lent. La proximitat del públic a l’espai de representació està molt encertat. Volem felicitar la companyia i La Seca Espai Brossa!

  01/02/2018
 • gran espectaculo

  28/01/2018
 • Hem gaudit molt de l’ espectacle i ha servit per apropar el teatre al meu fill de 15 anys. Hem passat una molt bona estona

  28/01/2018