WeBitches

Gaudeix dels formats de comèdia més divertits i innovadors amb WeBitches, una iniciativa de les còmiques Charlie Pee i Raquel Hervás.

Sinopsi

WeBitches és una iniciativa de les còmiques Charlie Pee i Raquel Hervás, amb la participació d’altres còmics i còmiques, que et porten a Barcelona els formats més innovadors de comèdia: El Rostit (Roast Battle); còmics interpretant textos d’altres còmics a Comedy Swingers, nits d’stand up amb textos descartats a Descartes Edition, o entrevistes sorpresa a l’Entrevista Clandestina.

El Rostit

El rostit vindria a ser com un roast però amb una novetat: que la persona rostejada ni hi serà ni ho sabrà mai. Perquè ho fem així? Doncs perquè som rates i som covardes i perquè ens surt del cony. Ja us vam dir que veníem a revolucionar la comèdia, i comencem per trencar la famosa dita que caracteritza el Roast “you only roast the ones you love”. No, nosaltres també volem rostejar la gent que odiem. I a la seva esquena.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Stand-up comedy, open mics, podcasting, roast battles… el millor moment de la comèdia

Stand-up comedy, open mics, podcasting, roast battles… el millor moment de la comèdia

18 febrer 2022

Sovint podem detectar instants gloriosos de la història quan ja han passat. Pareu atenció, perquè la comèdia està vivint el seu moment àlgid, ara mateix, a Barcelona. Fem una radiografia […]