Tot el que necessites per anar al teatre

Voca People

Voca People

Vuit extraterrestres vinguts del planeta Voca aterren a Barcelona. Són els VOCA PEOPLE!!! , ens porten un espectacle teatral d’èxit internacional que combina el beat box, el cant a capella i uns increïbles sons vocals que imiten tot tipus d’instruments i sorolls. Els VOCA PEOPLEs són 8 cantants-actors i no utilitzen cap mena d’efecte sonor, són una autèntica orquestra humana: 100% veus sense instruments!

Fent ús només del seu art, les seves veus i molt d’humor, VOCA PEOPLE fa un repàs per la història musical: de la música clàssica al jazz i el rock’n’roll passant per les bandes sonores de Hollywood i els èxits més famosos. Beethoven, Little Richard, Queen, Nirvana, Michael Jackson o les Spice Girls són tan sols alguns dels homenatjats.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Elisabet Ramírez Valle

  No els coneixia, pel poc que havia vist a Youtube em semblaven, com a mínim, curiosos: un grup d’extraterrestres que canten i fan beatbox amb les seves veus. Hi anava pensant que potser se’m faria llarg i no m’agradarien. Tot el contrari.
  En cap moment em vaig donar compte del pas del temps. Una cançó darrere de l’altre t’anaven hipnotizant fins, finalment, atrapar-te.
  Amb un humor blanc apte per a tots els públics, els Voca People t’acaben ficant a la butxaca. Un espectacle molt participatiu del que segurament sortireu amb un somriure als llavis.

  20/05/2014
 • Desde música clásica hasta lo último que suena por la radio, pasando por clásicos de rock, bandas sonoras, etc… de todo podemos escuchar y disfrutar de la mano de estas 8 voces estupendas. A destacar los que utilizan sus cuerdas vocales como beatbox, para mí los mejores del espectáculo. Mucha interacción con el público y algún guiño a la ciudad de Barcelona. Recomendable.

  08/05/2014
Articles relacionats

Els Voca People tornen a Barcelona!

7 abril 2014

Vuit extraterrestres vinguts del planeta Voca aterren a Barcelona. Són els VOCA PEOPLE!!! , ens porten un espectacle teatral d’èxit internacional que combina el beat box, el cant a capella i uns increïbles […]