Tot el que necessites per anar al teatre

Los Vivancos: Nacidos para bailar

Los Vivancos: Nacidos para bailar

Metallica, Deep Purple,Leonard Cohen… Els èxits atemporals de les grans llegendes de la música es reuneixen a Nacidos para bailar, un impressionant espectacle creat pel premiat grup Los Vivancos.

Nacidos para bailar, una gran producció en la qual dansa, arts marcials, humor i virtuosisme musical donen forma una obra que barreja un espectacular atletisme amb un gran eclecticisme artístic. Dubstep electrònic, una orquestra simfònica, ritmes llatins i una banda de heavymetal. Tot això conflueix en unes partitures que a l’estil de les grans bandes sonores del cinema reuneix els mestres del clàssic -com Beethoven o Tchaikovski-, amb les cançons més emblemàtiques del rock i el vibrant ritme del flamenc.

Tot per l’espectacle. Aquest és el dogma de Nacidos para bailar. La idea sobre la qual s’erigeix una obra irresponsable, salvatge, que fa que l’espectacle prevalgui davant i sobre tot.
Un concert que presenta l’espectacularitat com un fi en si mateixa, afirmant no només la llibertat de l’artista sinó a més, la seva bogeria.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Impressionant i imprecindible!!!

    20/05/2018
Articles relacionats
Los Vivancos ballaran per ajudar a nens amb malalties neurològiques

Los Vivancos ballaran per ajudar a nens amb malalties neurològiques

18 abril 2018

La companyia Los Vivancos representarà al Teatre Tívoli, del 3 de maig al 10 de juny, el seu reeixit espectacle Nacidos para bailar dins de la gira solidària a benefici de nens amb […]