Tot el que necessites per anar al teatre

Vis a vis a Hawaii

La companyia del Teatre Gaudí relaten una història d’amor corrupte amb Vis a vis a Hawaii, la versió catalana de l’obra de José Luís Alonso de Santos.

Segurament, l’obra constitueix juntament amb Pares y Nines (T’estimo, però no tant) i Bajarse al Moro, la trilogia de comèdia més representativa i exitosa de l’autor.

SINOPSI

Ara, en la versió de Miquel Murga, aquell directiu d’una companyia d’assegurances involucrat involuntàriament en un afer criminal, es reconverteix en un càrrec polític presumptament corrupte en casos de fuga de capitals. Un personatge molt més reconeixible en l’actualitat i que viu unes hores immers en una muntanya russa d’emocions i embolics. Tot i així, però, Vis a vis a Hawaii és un cant a l’amor, l’amor que pot aparèixer quan i on menys t’ho esperes i que trasbalsa la condició humana amb els seus fluïds miraculosos. Estrenada el 1992 per Joaquín Kremel i Julia Torres a Madrid, representa en temps real un Vis a vis a una habitació de la presó que han batejat amb el nom de Hawaii.

 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració