Tot el que necessites per anar al teatre

Tres actors i tres actrius interpreten aquesta comèdia musical que segueix la fórmula del jukebox (cantant la recopilació de cançons dels anys 80 més vintage d’altres en dirien petardes que s’hagi fet mai!) i ens ofereixen una mirada en clau d’humor a la situació actual del nostre país.
SINOPSI
El primer creuer low cost està a punt de sortir de port. Un creuer per a què les famílies empobrides de la Mediterrània es puguin permetre unes vacances com cal. El que no saben és que es trobaran un vaixell en ruïnes, una ruta molt particular, una tripulació dubtosament preparada i els millors èxits de la música dels 80. No hi pot haver millor combinació per convertir unes vacances en un malson. Al creuer res no és vell; res no és lleig… És vintage!
 
Els protagonistes del Vintage són el grup d’animadors d’aquest creuer tan especial, un grup de joves que es troben en aquell moment de la vida en què han de prendre decisions crucials. Se’ls va prometre que tindrien un món ple d’oportunitats si estudiaven, si es portaven bé… i s’han trobat un món fet miques. A Vintage miraran de saber qui són i què volen; es preguntaran què és la dignitat, com poden ser lleials a ells mateixos o, el més difícil avui dia, si arribaran a trobar un sou digne.
 

Valoració espectadors
  • Hebert Parodi

    Una bona estona, bona música (tampoc ho direm molt alt, que alguna cançó fa vergonyeta d’admetre), bons i molts somriures i frases com “Vosaltres sou només dels vostres i de ningú més”. I, per descomptat amb aquest elenc, molt bones interpretacions.
    A la segona part li falta una mica de ritme o li sobren 10 minuts, però.

    09/04/2015
Articles relacionats
‘Vintage’, la banda sonora d’un present low cost

‘Vintage’, la banda sonora d’un present low cost

25 febrer 2015

A partir del 4 de març el Versus Teatre es converteix en un creuer que viatja pel Mediterrani de la crisi-estafa on els joves es veuen obligats a marxar i […]