Tot el que necessites per anar al teatre

Víctor Parrado: El Peliculero. Un monólogo de cine

Víctor Parrado: El Peliculero. Un monólogo de cine

Víctor Parrado (creador de l’èxit La Noche de Parrado) presenta El Peliculero, un monólogo de cine: un xou que us portarà a reviure escenes mítiques del cinema a través de la vida del monologuista.

Sinopsi

Víctor Parrado ens presenta el seu nou espectacle, en el qual trobareu molt més que un monòleg! Ens sorprendrà amb un musical al més pur estil Broadway, amb una història autèntica, amb una divertida improvisació que farà que cada funció sigui sempre diferent, amb una animació original i sorprenent, amb un ball “de estar per casa” i amb un cant horrible (no ens vinguem a dalt tampoc). Tot això i moltes més sorpreses en un marc cinematogràfic molt especial: la Gala dels Oscars.

Un xou amb molt humor, amb molta veritat i amb molt cor, made in Parrado.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Jordi Casas Duocastella

  Víctor Parrado entreté, fa riure i emociona amb el seu monòleg “El peliculero”. Tot i la posada en escena com una gala dels Oscars, el contingut cinèfil no ocupa tant temps de les gairebé 2 hores que dura l’espectable, ja que el còmic interpela sovint el públic amb preguntes i sap treure’n moments divertits i recurrents a l’estil de Quim Masferrer.
  L’espectacle també té una considerable càrrega de contingut personal repassant moments vitals de Parrado amb les persones més importants que s’han creuat en la seva vida, resolent el show amb un punt molt emotiu. En conclusió, un espectacle recomanable per passar una bona estona.

  04/03/2020
 • silvia

  Magestuoso!!! Así definiría a Victor Parrado. Una obra trabajada, con muchísimo humor, con mucho mensaje para pensar y esa capacidad de improvisación que para mí los mejores momentos. Soy una persona que la risa fácil de los humoristas me cuestas, y en este caso solo diré que vuelvo a repetir a ver la obra. No me importa volver a verla ya que sé que volveré a reír y volveré reír a ver cosas diferentes y reflexiones que se me escaparon.
  Aprovechar que estará poco en Barcelona

  12/02/2020
 • Paola

  Mis felicitaciones para Victor Parrado, por su gran carisma y talento hemos pasado una noche llena de emociones risas y alguna lagrimilla tambien . Nos has alegrado el dia en especial a tres adolexentes

  29/12/2019
 • Núria Pons

  El Victor Parrado té un talent espectacular en la comèdia i la improvisació. He rigut moltíssim i he gaudit molt del seu humor fi i de les seves frases ben lligades. Ho recomano totalment!

  04/11/2019
 • Miguel Angel

  Espectacular!!! Hacia mucho tiempo que no reia tanto!!! Recomendable 100%. Gracias por tu humor y tus frases.

  20/01/2019
 • Lola

  Que un monólogo te haga reír, recordar y remover sentimientos es un logro y Víctor Parrado lo consigue. Felicidades a seguir dándonos tan buenos momentos.

  12/11/2018
 • Pablo

  Un monólogo cargado de improvisación, risas e incluso un toque personal y sensible. Parrado hace un monólogo muy ágil y divertido utilizando las películas de éxito de toda la vida con un fondo biográfico. La familia de granada y gladiator te felicitan por tu espectáculo.

  12/10/2018
 • Rosa

  Muy recomendable, un monólogo divertido, ágil, con ritmo y un toque profundo.

  07/10/2018
 • Rosa

  Muy recomendable, un monólogo divertido, ágil, con ritmo y con un toque profundo.

  07/10/2018
 • Josep Maria

  Risas sin parar….Lo recomiendo con creces, ha sido extraordinario.Nos hemos divertido mucho.

  05/10/2018
 • Josep Maria

  Risas sin parar….Lo recomiendo con creces, ha sido extraordinario.

  05/10/2018
Articles relacionats
Víctor Parrado: “M’agrada fer humor de les coses quotidianes, ser positiu i donar esperança”.

Víctor Parrado: “M’agrada fer humor de les coses quotidianes, ser positiu i donar esperança”.

31 octubre 2019

Per Andreu Rami – @andreuramib Víctor Parrado és un monologuista atípic. Nascut al barri del Congrés de Barcelona, la comèdia era la seva vocació natural però s’hi va començar a dedicar tard, […]

El Club Capitol abaixarà el teló aquest 2020 al no prorrogar-se el contracte de lloguer

El Club Capitol abaixarà el teló aquest 2020 al no prorrogar-se el contracte de lloguer

12 desembre 2019

Firma el manifest per la protecció del patrimoni cultural i dels espais escènics de Barcelona L’empresa Grup Balañà, l’actual gestora de la sala CLUB CAPITOL de Barcelona, ha informat en […]