Tot el que necessites per anar al teatre

Vicky Peña: A casa

Vicky Peña: A casa

Vicky Peña reprèn el fragment del monòleg Homebody/Kabul presentat al Teatro Español i al Teatre Lliure, pel qual va guanyar un Premi Max a la Millor Actriu.

Pels amants del teatre el reconeixement a la feina i al talent de Vicky Peña no ve dels premis sinó de la profunda empremta que ha deixat damunt dels escenaris al llarg d’una trajectòria fructífera, plena de registres i matisos, que en fan la gran dama del teatre català.

Sinopsi

Asseguda a la seva confortable casa de Londres, llegint una guia turística de Kabul, una dona ens convida a emprendre un viatge que ella mateixa ha començat ja fa un temps.
A reflexionar sobre els corrents i les derives que ens han transportat i que encara ens porten. A tots nosaltres. A cada u de nosaltres al llarg de la Història. O fa quinze anys. O ahir al vespre.

A ser testimonis d’un naufragi personal i col·lectiu. Amb humor. Amb rigor.

Homebody /Kabul va ser escrita abans del 11-S. I va ser estrenada poc després als Estats Units, amb gran polèmica. Està formada per dues parts: un monòleg a la primera i un seguit d’escenes que tenen lloc a l’Afganistan a la segona part, excepte la darrera escena, que l’autor anomena Periple: el retorn d’un viatge al mateix punt d’on s’ha sortit.

La persona que torna a casa pot ser que ja no sigui la mateixa. Aquí veurem allò que passa A Casa.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Vicky Peña protagonitza ‘A casa’ dirigida per Mario Gas

Vicky Peña protagonitza ‘A casa’ dirigida per Mario Gas

13 juny 2019

El Teatre La Gleva acollirà aquest mes de juny l’obra A casa (el monòleg de Homebody/Kabul), interpretada per Vicky Peña a través d’un monòleg d’una hora sobre la història d’Afganistan, […]