Tot el que necessites per anar al teatre

Vania (escenas de la vida)

Vania (escenas de la vida)

Vania (escenas de la vida) té com a tema central la vida que es pot observar a través de la visió dels personatges i de les seves respectives misèries. Un projecte per a quatre actors centrat en la recerca d’una veritat escènica dramatúrgica i actoral per arribar a l’essència de Txékhov mitjançant el joc. Una proposta íntima on intèrprets i espectadors compartiran espai i malenconia.

Un segle després, el text de Txékhov ens permet reflexionar sobre la pèrdua de rumb com si fins ara no haguéssim après res. Una visió tràgica del món contemporani on els seus protagonistes descobreixen que la vida no és com se l’havien imaginat.

Sinopsi

A Vania / Luis l’ha guiat el deure i només ha viscut per als altres postergant els seus propis anhels. Viu amb la seva neboda Sonia / Irene, que està enamorada del doctor Astrov / Gonzalo. La quotidianitat d’aquests es veu pertorbada amb el retorn del professor, excunyat de Vania / Luis i pare de Sonia / Irene, i la seva actual dona, Elena / Ariadna, una dona considerablement més jove i de gran bellesa.

Temps foscos i de desengany per al ciutadà: tot el que ahir es projectava com a futur ha quedat despullat per una realitat que només deixa entreveure desil·lusió i tristesa.

Video

Fotos

Vania (escenas de la vida)Vania (escenas de la vida)Vania (escenas de la vida)

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Hèctor Fibla Ferrà
  12345

  Posada en escena magistral i sincera.

  30/07/2018
 • Gemma Peiró
  Gemma Peiró
  12345

  Rigola fa txekhovs amb tot l’artifici I, en aquest cas, sense res. Quin enterrament en vida!

  25/07/2018