Tot el que necessites per anar al teatre

Els pastorets de pa sucat amb oli

Els pastorets de pa sucat amb oli

Els Pastorets de pa sucat amb oli és un espectacle participatiu per a públic familiar, inspirat en el clàssic Els Pastorets de Josep Ma. Folch i Torres, en el que es representen la majoria de les escenes d’aquest clàssic nadalenc. Un espectacle d’ACTE – Associació Catalana de Teatre Educatiu. 

Sinopsi

Ja està tot a punt per la representació de “Els Pastorets”. Els tècnics i tramoies han muntant l’escenografia i els decorats. També està a punt el vestuari dels actors i les actrius. Els diferents elements d’atrezzo també estan preparats. Fins i tot la caixa amb el maquillatge està a punt. Preparat tothom? Tothom?… Bé, tothom no… L’autocar amb els actors ha punxat les quatre rodes i no arribaran a temps per la funció. Tot sembla perdut. El públic, decebut, està a punt de marxar de l’espectacle… És el moment de la imaginació, és el moment de la improvisació. El personal tècnic farà realitat el seu somni. Per un dia ells seran els protagonistes de Els Pastorets. Els tècnics i el públic assistent a l’espectacle faran que rutllin… Els Pastorets!

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Carmen

    Molt, molt divertida!
    El millor pla per a una sortida amb la família, els amics… encara que vagis sol a veure aquesta obra, no et penediràs!
    Uns “Pastorets” molt diferents que passen desapercebuts.

    22/12/2018
Articles relacionats