Tot el que necessites per anar al teatre

Una lluita constant

Una lluita constant

L’activisme polític és el tema escollit pel projecte de recerca i creació escènica de La Ruta 40, companyia resident de la Sala Beckett la temporada 2018/19 i la directora d’escena Carlota Subirós. Una lluita constant és un espectacle que vol investigar diverses èpoques històriques buscant moments significatius de discussió col·lectiva en la lluita per transformar el món.

Sinopsi

L’obra és un circuit lliure i complex entre un material d’origen documental i la seva recreació escènica, generant espais de reverberació i de qüestionament que interpel·lin directament l’experiència del públic. Contraposant posicionaments, en l’efervescència i en el cansament, en l’exaltació dels moments excepcionals i enmig del brogit del dia a dia, l’espectacle busca resseguir els fils d’un impuls irrefrenable, que canvia incansablement d’escenaris al llarg de la història, però que reapareix i es reformula cada vegada com una acció contínua, de generació en generació.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘Una lluita constant’ explora les lluites col·lectives històriques a la Sala Beckett

‘Una lluita constant’ explora les lluites col·lectives històriques a la Sala Beckett

13 novembre 2018

La Ruta 40 i Carlota Subirós exploren les lluites col·lectives històriques en el seu últim espectacle Una lluita constant que s’estrena a la Sala Beckett. L’espectacle és fruit de la investigació duta a terme […]