Tot el que necessites per anar al teatre

Una intervenció

A partir de 14,00€
Comprar Entrades
Una intervenció
Últimes funcions

Una intervenció és una comèdia de Mike Bartlett, traduïda i dirigida per Sílvia Sabaté, que compta amb la interpretació de Marta Aguilar i Bernat Quintana.

Sinopsi

A i B es coneixen des de fa tres anys i són bons amics. Potser fins i tot “els millors amics”, però són com l’oli i l’aigua, sempre discutint (cosa que, d’altra banda, els encanta).
Malgrat les seves diferències, sempre han tingut una relació molt sòlida, però ara B té una nova nòvia que A no pot suportar, no veu tant sovint als seus amics i sent que alguna cosa està canviant a dintre seu.
A, per la seva banda, comença a tenir un problema seriós amb la beguda, cosa que ella nega rotundament, al·legant que només vol passar-s’ho bé.
El seu darrer desacord és una imminent intervenció militar en un país de l’Orient Mitjà que es troba en plena guerra civil.
A acaba de tornar d’una manifestació en contra. B, en canvi, n’està plenament a favor.
A mesura que avança la intervenció militar, la seva amistat es va deteriorant cada cop més…

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Taradete

  El buen puerto de esta obra depende del buen hacer de Marta Aguilar y Bernat Quintana ya que utiliza pocos recursos externos, casi sin atrezo y este buen hacer, complicidad y empatía se acaba consiguiendo aunque a fuego lento. Sus interpretaciones brillan consiguiendo transmitir su alegría y dolor y en especial, en las partes de más drama o en el tramo final en que todo se vuelve más intenso y el montaje tiene más impacto. La obra nos muestra los altibajos de la relación de amistad a través de los cambios en la vida, opiniones divergentes y esos factores que pueden hacer quebrar esa amistad. ¿Pero se quebrará? Una obra seria a través de conversaciones fluidas, tiras y aflojas, y toques de humor.
  Crítica completa en:
  https://elrincondeltaradete.blogspot.com/2021/09/critica-teatro-una-intervencio-de-marta.html

  15/09/2021
 • Per passar una bona estona i aconseguir evadir-se durant 90 minuts.
  Interpretació molt ben trobada.
  Teatre de proximitat, teatre honest.
  Després de l’obra hi ha força temes per comentar en el sopar.
  Molt recomenable.

  13/09/2021