Tot el que necessites per anar al teatre

Una altra nit

Una altra nit

Una altra nit de Pau Ferran i Barbara Roig ens parla dels records, de la realitat, dels orígens i de com aquests incideixen en la nostra manera de ser i en les nostres particularitats.

Sinopsi

El que recordem és realment el que va passar? És possible recordar la realitat? O només és possible recordar la ficció? Quan expliquem un record en el fons l’estem ficcionant; ficcionem la realitat. Llavors; segueix sent veritat?

Només som capaços de recordar la ficció, i no la realitat, un record és una ficcionalització de la realitat. Si només podem recordar la ficció, ja no hi ha manera de distingir el que és veritat i el que és mentida, només podem acordar que hi ha moltes
versions de la veritat o de la mentida.

Compartim els records, som el que recordem, el que ens fa reconèixer-nos els un amb els altres com a individus complementaris, com a individus que pertanyen a un mateix espai temporal que senten com a propi.

Ser del Camp de Tarragona ens fa particulars d’alguna manera? tenim algun referent comú? algun imaginari col·lectiu? O només compartim les petroquímiques i les centrals nuclears? Volem intentar trobar el que és nostre, el que ens pertany.

Si no podem escapar del nostre origen, de la nostra forma de ser, de les nostres particularitats, l’únic que podem fer és admetre-ho com a propi i estimar-nos-ho tal com és, sense estetitzar ni embellir res.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Cesar MP
    Cesar MP

    Em va semblar una obra interessant per reflexionar sobre els records i les anècdotes. Sovint, recordem més la ficció que hem creat al voltant d’una experiència que no pas allò que realment vam viure. Tot està explicat amb molt de sentit de l’humor i surrealisme que crec que funciona molt bé.

    La Bàrbara Roig i el Pau Ferran fan molt de goig i fan molt de riure, sobretot destacar el monòleg d’ella del col·loqui, perquè va fer esclatar de riure els espectadors. Els seus bailoteos al ritme de ‘Piece of My Heart’ i escoltant anècdotes d’altres espectadors va ser un moment molt top de la funció! Val molt la pena anar-hi!!!

    27/10/2019
Articles relacionats
‘Una altra nit’ i ‘El temps que no tindrem’ coincideixen a la programació del Maldà

‘Una altra nit’ i ‘El temps que no tindrem’ coincideixen a la programació del Maldà

10 octubre 2019

El Maldà ha presentat dues propostes de creació ben diferents que compartiran cartellera durant l’octubre, l’estrena de l’espectacle, Una altra nit i la tornada del musical El temps que no tindrem. Una […]

El Maldà omple d’històries reals i properes la seva nova temporada

El Maldà omple d’històries reals i properes la seva nova temporada

14 setembre 2019

Els Pirates Teatre celebren 6 anys al capdavant de la gestió de l’emblemàtica sala El Maldà amb una programació que és composa de 7 espectacles d’estrena, 4 èxits de la sala […]