Tot el que necessites per anar al teatre

Un tast de 'Diàlegs de Tirant e Carmesina'

Un tast de 'Diàlegs de Tirant e Carmesina'

Un tast de ‘Diàlegs de Tirant e Carmesina’ és una òpera de cambra on tres generacions d’artistes, Plensa, Rosich i Magrané s’han unit per crear una peça basada en la novel·la de Joanot Martorell.

A mode de tema amb variacions, la nova òpera de cambra de Joan Magrané amb llibret de Marc Rosich s’apropa als amors entre Tirant i Carmesina. Els protagonistes de la novel·la Tirant lo Blanc de Joanot Martorell són els integrants de la proposta, als quals s’afegeix una tercera cantant, desdoblada en dos personatges: Plaerdemavida i la Vídua Reposada.

Rosich —adaptador de la novel·la medieval per al muntatge teatral de Calixto Bieito— i Magrané —premi Reina Sofía de Composició— parteixen de la seducció com a engranatge dramàtic de la proposta. I ho fan amb la presència de tres cantants i d’una formació instrumental reduïda, ubicada al mateix escenari. Tant el tractament de la veu com el conjunt d’instruments parteixen d’un concepte modern i teatral, de ressonàncies expressives, sense oblidar la tradició madrigalista tardomedieval.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració