Tot el que necessites per anar al teatre

Un home amb ulleres de pasta

Un home amb ulleres de pasta

No us ha passat mai que us trobeu una persona i noteu que us pren l’energia? No us he trobat mai vosaltres mateixos estant de bon humor i que us trobaveu algú i, per alguna extranya circumstància, acabaveu de mal humor i sentint-vos més petits que mai?

A l’Aina l’acaba d’abandonar el seu xicot per telèfon, i a la Laia i a l’Òscar, els seus millors amics, no se’ls acut res millor que portar-li a sopar a casa un poeta que van conèixer fa unes setmanes, en Marcos Sarasate. No cal que us digui que, aquest Marcos, no és massa de fiar.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Genial! los actores, el tema, la puesta en escena. Me ha encantado, sigo a esta compañía desde hace un tiempo y siempre me ha gustado lo que he visto de ellos.
  Esta obra también me ha hecho pensar en todos los “Hombres o mujeres con gafas de pasta” que me he encontrado en mi vida.
  Estupenda y recomendable del todo.

  22/07/2013
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Divertidisima y terrorifica a la vez.
  No sé que tienen los miembros de la Flyhart que siempre que voy a ver alguna de sus obras salgo con una sonrisa de oreja a oreja. Gracias!

  P.D.: Además que los actores son cercanos al público y se acercan a charlas con los espectadores. Y eso es de agradeceder… jejejejeje

  13/07/2013
Articles relacionats
La Sala Flyhard celebra 10 anys d’història amb un documental

La Sala Flyhard celebra 10 anys d’història amb un documental

16 novembre 2020

L’any 2004 va néixer Flyhard, una companyia que es movia entre Barcelona i Vilafranca del Penedès formada per Roser Blanch, Xavier Vallès i Jordi Casanovas, un any després s’hi sumaven […]