Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 17,00€

Comprar Entrades

Un dia qualsevol

La companyia Les Antonietes presenta a La Villarroel, en el marc del GREC 2019 FestivalUn dia qualsevol, una comèdia escrita per Oriol Tarrasón que narra la història de la Solange, i la seva nova vida en una residència de gent gran.

Sinopsi

Té setanta-set anys i es diu Marta. O, com a mínim, així li han dit fins ara. Però ella sempre s’ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit s’acaba de morir i ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant.

A la residència, hi coneixerà l’Ernest i el Mateu. Dos avis que malauradament s’han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt, passadís avall.

La influència de la Solange i les seves ganes de viure en l’apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran i de quina manera, la vida de la Rosa, la directora de la residència.

Com diu un dels personatges: “la vida és massa curta per viure només cent anys”

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Un dia qualsevolUn dia qualsevolUn dia qualsevolUn dia qualsevol

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Un crit de llibertat, un al·legat contra la fatalitat de fer-se vell. Una obra en clau de comèdia que incideix en el tema de la vellesa, les seves limitacions i el paper de les persones de la tercera edat en la societat del present. Una comèdia crepuscular i lluminosa que, a partir del que tenim davant del nas, ens ensenya allò que no som capaços de veure. O que fem veure que no veiem. Una obra plena de rialles però també de llàgrimes plenes de tendresa. Lliçó de vida i de teatre. Com he xalat amb l’obra! https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/07/11/un-dia-qualsevol/

  12/07/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  Nunca entenderé porque no hacen más películas y obras de teatro centradas en las personas mayores. Ellos han vivido mucho y nos pueden contar mucho.
  Les Antonietes nos traen una obra que intenta poner remedio a esto. Aquí los protagonistas son jubilados en una residencia. Allí encerrados vemos pasar sus días tristes y aburridos. Hasta que entra por la puerta Solange, una nueva huésped recién viuda que ha llegado para revolucionar la residencia.

  Con la obra he reído (mucho) y he llorado. Digamos que es una comedia dramática.
  Los actores principales nos atrapan con sus personajes (sobretodo Quimet Pla en estado de gracia. Divertidisimo! E Imma Colomer radiante y pletórica de alegria. Da gusto verla)
  Mención aparte de los figurantes anónimos. Todos ellos personas mayores creo que sin experiencia profesional en el teatro pero que son imprescindibles para la buena conexión entre escenas.
  Gracias Oriol Tarrasón por llenarnos la tarde de risas y lágrimas llenas de ternura

  11/07/2019

Articles relacionats

Tres maneres de jugar la partida

Tres maneres de jugar la partida

25 Juny 2019

Núria Cañamares / @ncanyamares Què tenen en comú Sixto Paz (2013), Les Antonietes (2007) i Obskené (2008)? Doncs, entre altres coses, que són companyies relativament joves i amb una maduresa […]

Llegir més... r