Tot el que necessites per anar al teatre

Tributo a Pepe Rubianes

Tributo a Pepe Rubianes és una producció teatral centrada en la recuperació dels monòlegs de Pepe Rubianes. Per tal d’assolir aquest repte, comptem amb un actor de primera línia i la direcció d’un director teatral molt vinculat al Pepe.

L’actor que assumeix la personalitat de Rubianes fa una imitació exacta de la seva dicció, gesticulació i tics, a més de la seva gràcia natural. Tributo a Pepe Rubianes recupera monòlegs dels inicis com Les tapes, Nen lleig, Amor jove, etc … I altres de la seva última etapa com El públic, i la incorporació d’alguns textos inèdits. Una aposta clara per recuperar la seva essència i mantenir viu el seu record sobre l’escenari.


Valoració espectadors
  • Només volia dir que ahir vam anar a veure l’obra del Rubianes i em va encantar, va ser genial, vaig riure MOLT. Al principi estava una mica cohibit pel respecte i record que fà algú com Rubianes, però vaig connectar amb l’espectacle i tothom va riure MOLT. L’actor ho fa clavat, és un molt bon homenatge. Felicitats!
    ho recomano a tothom!!.

    13/02/2015
  • Divertida, sobre todo al principio. Pero debo decir que son los mismos gestos, las mismas historias… vamos, que casi estabamos viendo a Pepe Rubianes!

    26/01/2015