Tot el que necessites per anar al teatre

Tras la puerta

Tras la puerta
La nova producció de la companyia Pentateatre tindrà lloc en una sala de l’Hotel Acevi Villarroel de Barcelona del 21 de març al 13 d’Abril i tindrà com a protagonistes en Ferran Terraza (REC) i en Frank Capdet (T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré).

Dos homes es troben tancats en una sala d’un hotel de Barcelona i no poden sortir de cap manera, la porta no s’obre. Porten 3 dies sense menjar ni beure, i al tercer dia un grup de gent, el públic, entra a la sala sense cap explicació. Els dos homes, fruit del desconcert i la desesperació de la situació, hauran d’esbrinar què és el que està passant: per què estan tancats i què hi fa la gent allà? Junts hauran de lluitar per no caure en la bogeria i resoldre l’enigma.

Teatre de proximitat, en un espai real no convencional. Un duel entre dos actors, dues bèsties de la interpretació despullant el seu talent i la seva força a un pam de la cara dels espectadors.

Aquesta obra és una versió extesa de l’original de 15 minuts, representada en el primer Pentateatre Atòmic. L’obra va ser escrita a partir l’espai on havia de tenir lloc l’acció, en aquella ocasió va ser un magatzem d’un bar de l’Eixample on tan sols entraven 8 espectadors. Tothom va sortir bocabadat després de 15 minuts explosius, i per aquesta raó, dos anys després, s’ha canviat el magatzem per una sala d’un hotel, on l’obra ara tindrà una durada de 70 minuts.

L’obra està escrita i dirigida per en Marc González de la Varga, guionista de televisió en programes com Alguna Pregunta Més? i director del programa d’entreteniment de La Sexta Top Trending Tele. També és codirector i dramaturg de les tres edicions del  Pentateatre Atòmic. Els dos protagonistes sumen més de 60 obres a les seves esquenes.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors