Tot el que necessites per anar al teatre

Transbord

Transbord

Transbord de Sebastià Portell, és un espectacle amb un fort missatge social que planteja els temes de la transsexualitat, la identitat i el gènere.

Sinopsi

Masclisme, hipocresia, binarismes, transfòbia… Transbord podria girar al voltant d’un discurs en contra, però en aquesta ocasió hem volgut plantejar-lo precisament com un espectacle a favor: a favor de la joia de viure, a favor de les segones oportunitats, a favor dels bons records i dels que estan per construir.

Amb un text directe i amb tocs lírics, aquest espectacle vol tractar un tema sorprenentment tabú en la nostra esfera cultural com és la transsexualitat, i fer-ho des d’una perspectiva desacomplexada i neta: des de zero. És des d’aquí que es pot qüestionar la suposada solidesa de les identitats de les persones, tant a partir del joc escènic entre els personatges com del discurs esbojarrat i alhora lúcid del Pol.

Què defineix si som homes o dones? Qui ho decideix? Hem de triar només entre aquestes dues opcions? El teatre, l’espai de la màscara, de l’assaig i de la faula que condueix a la revelació, és sens dubte el millor espai en què es poden plantejar i respondre algunes d’aquestes qüestions.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘Transbord’, una obra sobre la transsexualitat i un clam a la valentia

‘Transbord’, una obra sobre la transsexualitat i un clam a la valentia

23 octubre 2020

Fins el 15 de novembre, el Teatre Akadèmia presenta Transbord, una obra escrita per Sebastià Portell, dirigida per Miquel Gorriz i protagonitzada per Marc Joy i Assun Planas. Amb un text […]