Tot el que necessites per anar al teatre

Todo sobre mi pene

Todo sobre mi pene

Què és el que sempre va voler saber sobre el penis i mai es va atrevir a preguntar?

Benvingut a aquest descarat espectacle en el qual sense pèls en la llengua, parlarem de la part més estimada per l’home i més desitjada per la dona, o per un altre home… Desvetllarem tots els seus dubtes, aclarirem els seus misteris i trencarem amb uns quants tabús (que bona falta ens fa).

Creus que la tens petita però no saps si la grandària importa? La teva parella s’escorre a la velocitat de la llum i no saps com retenir-ho? En Todo sobre mi pene resoldrem aquestes i moltes altres qüestions.


Valoració espectadors
 • Humor facil del que solo se ria un grupo de cumpleañeras, (decian tener 30 años y parecian quinceañeras borrachas) que no permitieron escuchar la mitad del espectaculo, despues de decirles que respetaran a los demas, nos encontramos por su parte insultos y amenazas, encontre a faltar algun responsable que hiciera cumplir las normas minimas de un teatro.

  11/06/2017
 • cesar s

  chistes previsibles,absurdos,humor facilon de toda la vida….si te reias con paridas en el colegio con la polla,culo,caca y el rarito de clase,esta es tu obra.

  28/05/2017
 • Obra desenfadada i divertida a l’hora amb participació del públic inclosa. Una gran oportunitat per a riure molt.

  22/05/2017
 • Una nit molt divertida des del minut 0, no vàrem parar de riure, obra desenfadada, fresca i picarona. Mooolt recomanable, us ho dic de veritat, feia molt de temps que no reiem tant. Moltes gràcies x fer-nos gaudir tant

  19/05/2017
 • Puesta en escena sencilla, divertida, te hace reir y dice cosas que mucha gente piensa, pero poco comenta. El día que fui hubo un problema al final, con un video, nada importante pero no fueron capaz de reproducirlo, como si el técnico encargado no fuera el de siempre. cosas que pasan, pero en general bien para pasar el rato.

  12/01/2015