Tot el que necessites per anar al teatre

Tiquet Confiança

Els teatres Romea, Goya, La Villarroel i Condal ofereixen uns Tiquets Confiança de suport a les arts escèniques en aquests temps difícils. Són vàlids per a qualsevol espectacle, en qualsevol funció dels quatre teatres, fins al 30/12/21.

Pots agafar packs amb 2, 3 o 4 entrades de teatre, per anar-hi sol o acompanyat. Inclouen una copa de cava, per cada entrada, en el bar del teatre, abans de l’inici de funció.

Sinopsi

Al llarg d’aquests darrers mesos tan complicats, en què hem compartit amb vosaltres continguts diversos per fer-vos més distesa la situació que estem vivint actualment, volem donar-vos les gràcies per tots els missatges de suport i ànims, que ens heu fet arribar recordant com vàreu gaudir el darrer cop que vàreu assistir a una funció. Ens hem emocionat sabent com enyoreu tornar al teatre i amb les vostres mostres d’ànims i suport. Aquestes paraules ens donen la força per seguir endavant amb més energia que mai. Per això volem premiar la vostra confiança amb una proposta molt especial per quan torneu als teatres.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració