This is Michael
El 8 de setembre de 2022

This is Michael

This is Michael és el show més gran sobre Michael Jackson, una selecció internacional de ballarins, cantants i músics, amb un muntatge escenogràfic impactant per reviure al rei del pop.

Sinopsi

30 anys després de l’últim concert de Michael Jackson a Barcelona, que va tenir lloc el 18 de setembre de 1992 a l’Estadi Olímpic -en el marc del Dangerous World Tour-, reviurem la seva música i el seu art amb un espectacle fascinant que recull tots els seus grans moments.

Lenny Jay protagonitza aquest projecte després d’haver transitat diverses temporades a l’exitós musical europeu sobre el rei del pop, on va rebre afalacs de la mateixa família Jackson. La seva increïble semblança, física i vocal, converteix This ls Michael en una experiència única, que permet emocionar-nos i vibrar recordant l’etern MJ. Un impressionant elenc internacional de ballarins, cantants i músics per a un espectacle de més de 2 hores amb els temes més emblemàtics de Michael Jackson per fer honors a l’artista més exitós de tots els temps.

This is Michael, en plena gira internacional, recala a Espanya i ens torna l’oportunitat de vivenciar la gira musical i de vibrar amb el “el concert més gran que mai va succeir”, fins ara.

Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Informació pràctica
Auditori Forum, Barcelona
Rambla de Prim, 1, 08019, El Besòs i el Maresme, Barcelona

Aforament:
3.000 persones

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit