Tot el que necessites per anar al teatre

The Feliuettes

The Feliuettes

En ple 2015, una noia rep una estranya predicció: en el futur ella serà Núria Feliu. No algú semblant a ella, ni la seva hereva. Núria Feliu, simplement. A partir d’aquí, comença l’apassionant recerca en què l’objectiu inicial de localitzar la Feliu autèntica acabarà topant amb secrets que es remunten als orígens de la catalanitat, secrets que una poderosa societat oculta s’ha encarregat de silenciar durant més de mil anys i que finalment sortiran a la llum. Intriga, acció, girs inesperats i coreografies al so de “Ja us he reconegut” en un mateix espectacle.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • No cal ser cap admirador de Núria Feliu per a poder gaudir d’aquest espectacle. És un musical ben construït, ben dirigit i molt ben interpretat. Les cançons de la Núria Feliu, arranjades per a l’ocasió, sonen fresques i actuals. El guió és completament esbojarrat, a l’estil de “Los caballeros de la mesa cuadrada” i serveix com a excusa per a desencadenar tot un seguit de gags absurds i cada vegada més divertits. Sincerament, ni li sobra ni li falta res. Les tres actrius són espectaculars. Molt recomanable. (Jo ja l’he vist dues vegades!)

    15/06/2015
  • Enric Campdepadrós

    Estic completament esparverat amb la crítica d’aquest senyor. En primer lloc no fonamenta res del que diu, cosa que em sembla molt poc professional. Criticar i prou. En segon lloc, es nota que no ha entès res de res perquè si alguna cosa no és aquest musical és per super-fans de la Feliu. Jo no en conec ni una cançó i no he parat de riure. Les actrius canten molt bé, afinades i coordinades, fan molts personatges demostrant una varietat de registres espectacular, el text, una perla amb escenes com ‘les porteres’, ‘les hombreres’ o ‘els il·luminati’ que són de 11 sobre 10. Aquest senyor, em sap greu, però no en té ni idea.

    Espectacle 100% recomanable i del millor que hi ha ara mateix en cartell.

    15/06/2015
Articles relacionats
En busca de l’autèntica Núria Feliu

En busca de l’autèntica Núria Feliu

27 maig 2015

El Círcol Maldà estrena el 3 de juny un thriller musical esbojarrat ambientat en el món de Núria Feliu. Un homenatge a la seva figura artística des de l’humor absurd […]