Tot el que necessites per anar al teatre

Teenage dream

Teenage dream

Projecte NISU pretén indagar sobre la vivència de tres personatges que viuen de ple la fase de l’adolescència; tant els pares com l’adolescent construeixen un món nou, de trànsit, on emergeixen noves formes de relacionar-se, nous rols, nous valors. L’adolescència és una fase de confluència de sensibilitats com el dubte, el despotisme, l’experimentació o el desbordament i també de tòpics i patrons que serveixen de fonaments pels valors de l’edat adulta.

Pretén recuperar un llenguatge tret de la cultura televisiva distorsionant-lo per generar un discurs sobre els moviments interns i externs que provoca l’adolescència posant en qüestió els models que ens arriben, mons comercialitzats, de colors alegres aparentant una realitat bonica però tot i així mons de cartró pedra revelant una mediocre fragilitat.

SINOPSI

Teenage Dream és el pitjor capítol de la teva sèrie preferida. La protagonista no hi surt i els secundaris proven d’arrossegar una trama feble plena de llocs comuns. És un temps perdut escrit pel guionista més inexpert. Però en un gir del tot inesperat el propi capítol s’acaba revelant i es treu de la màniga una heroïna pop que desestabilitzarà tota la temporada. Ella no surt al guió pero ha vingut per quedar-se i reclamar el seu paper de protagonista absoluta de tota la història.

 

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats

El Cicló arrenca amb un ‘Teenage Dream’ inspirat en Miley Cyrus

2 febrer 2015

El Projecte Nisu s’inspira en Miley Cyrus i Jacques Brel per al seu Teenage Dream, el primer espectacle d’El Cicló, el cicle de companyies independents de Barcelona que s’apodera del […]