Tot el que necessites per anar al teatre

L'últim crit

L'últim crit

L’ultim crit és una obra dividida en 2 parts: un film i una peça teatral. El projecte neix de voluntat de fer una activitat de teatre amb un col.lectiu que normalment no te accés de les arts escèniques. I és que els intèrprets son usuaris de la Fundació Arrels, treballadors i voluntaris de la mateixa fundació i actors professionals.
La pel·lícula comença amb la persecució de Jessica Luna -l’actriu Carlota Olcina-, una noia del Raval que vol ser actriu. Presenciem la seva desaparició a mans d’un desconegut, i a continuació assistim als interrogatoris de tots els sospitosos, a càrrec del experimentat inspector Arturo Flores i el seu ajudant Oswaldo. La noia és molt popular al barri, ningú s’explica qui voldria fer-la desaparèixer, o pitjor encara matar-la, i el cas es complica.
Al film apareixen també les veus de la presentadora del Telenoticies Agnés Marqués, i els actors Marta marco (Merlí), Pep Cruz (Mar i Cel), Quim Masferrer (El foraster), Roger Coma (Oh Happy Day) i Ramón Pujol (Ciega a citas), entre d’altres.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració