Tot el que necessites per anar al teatre

Tancats

Tancats

La companyia Versus Teatre presentaTANCATS, una comèdia plena de sarcasme i cinisme sobre la pèrdua d’escrúpols per arribar a obtenir l’heréncia de la família.

TANCATS explora la decadència familiar, les relacions entre mare i fills , així com entre els germans. La no acceptació de les diferents opcions de vida i de relacions sexuals. La realitat de la immigració a tenir en compte. Al temps que indaga els límits morals d’aquestes conductes davant d’una herència.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • És una comèdia àcida amb un rerefons dramàtic sobre el declivi en les relacions entre els germans i la mare d’una família burgesa catalana. El conservadorisme, que sempre ha caracteritzat aquesta classe social, es veu sacsejat pels canvis socials del segle XXI. L’obra mostra l’estancament dels valors tradicionals burgesos catalans, que ja no se sostenen en la societat actual, i el trencament de l’statu quo familiar. (Podeu llegir la crítica completa a: reviewingabout.blogspot.com)

  05/10/2019
 • Una comèdia molt bona, molt divertida i al mateix temps no et deixa indiferent. Estar tan a prop de l’escenari i els actors sembla que ho estiguis visquin amb ells. El treball dels actors espectaculars. Toca temes on per desgràcia cada dia son més freqüents a la societat actual. Totalment recomanable.

  30/09/2019
 • Molt, molt bona obra i intèrprets excepcionals. Recomanable 100×100.

  15/09/2019
 • A ratos me he emocionado.a ratos he sonreido.esta es una obra muy digna y muy bien defendida por los actor@s.nada que envidiar a las grandes producciones.una obra para pensar y sonreir

  25/08/2019
 • Teatro en estado puro, tan próximo que se vive diferente; toda una experiencia

  11/08/2019
 • Victòria Oliveros Layola

  Una comèdia sarcàstica, plena d’humor i rialles però també molta dosi de realitat i crítica social. L’argument gira al voltant de la família Fuster, integrada per uns membres molt diferents entre si tocant molts temes socials com són l’homosexualitat, el sexe, la immigració, l’abús de poder, l’agressió sexual a la feina … ho barreja tot i surt un còctel meravellós, on l’humor i la crítica són els principals ingredients. Una obra que no et deixa indiferent. Si sou per Barcelona no us la perdeu!! Una molt bona opció per anar al teatre en aquesta època de baixa activitat teatral. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/08/10/tancats/

  10/08/2019
 • La proximitat amb els actors, és un regal, ja que fan viure intensament tot el que passa a l’escenari. Aquesta obra no et deixa indiferent, toca temes molt actuals i cruels com la vida mateixa, els actors et fan estimar i odiar els diferents personatges. Hem anat un grup d’amigues i totes hem sortit molt agraïdes d’haver viscut aquesta experiència. Recomanem molt l’obra. Aprofieu que queda poc!!!!

  10/08/2019
 • Tancats, m’ha semblat una obra magníficament escrita, meravellosament interpretada divertida, ácida, molt divertida. Una mirada a las relacions familiars, els prejudicis envers la homosexualitat, el racisme, la soletat del individu, una reflexió molt interesant, sobre una societat cada vegada mes destruciva. La recomano moltísim. No us la perdeu !!!!.

  27/07/2019
 • Ahir vam fer cap al ‘Teatre Gaudí per veure aquesta comèdia escrita per Gal Soler a qui fins ara només coneixíem com a actor, dirigida per Oscar Molina i interpretada per la companyia Versus Teatre. Començaré dient que l’espai escènic està completament nu sense cap element d’atrezzo, bé sí una cadira de rodes i que la primera part de l’obra se’ns presenta a manera de 4 peces de microteatre que totes tenen lloc en un ascensor (un quadrat pintat a terra) i l’acció sempre és la mateixa, s’espatlla i mentre esperen que el reparin anem coneixent a cada un dels personatges. La idea és bona però crec que es podria retallar i sobretot no abusar de tants tòpics. La segona meitat de l’obra ens situa en el despatx d’un notari, ja amb tots el integrants de la família i és aquí on el text pren força i on cada un d’ells es treu les màscara i es produeixen disputes i converses molt interessants que et van atrapant per la seva credibilitat fins arribar a un final inesperat que dóna el cop. Un text intel·ligent fet amb un humor àcid que reflexiona sobre la decadència familiar, la relació pares / fills, germans / germans i l’acceptació de l’homosexualitat i els immigrants, és clar dins d’una família burgesa, catòlica i apostòlica. En general unes molt bones interpretacions de les tres actrius i dos actors i que cada un d’ells excepte Ângela Jové que només interpreta el paper de mare, els altres es desdoblen en dos o tres personatges cadascun. Un text per passar-ho bé que us farà reflexionar i que és una bona opció per anar al teatre en aquesta època de baixa activitat ja que estarà en cartell fins l’11 d’agost.

  21/07/2019