Tot el que necessites per anar al teatre

Estrip-tesi

Estrip-tesi

Estrip-tesi és un espectacle escrit i dirigit per Roger Torns. Projecte guanyador de la Càtedra Brossa 2018, impulsada per La Seca Espai Brossa amb la complicitat de l’Institut del Teatre.

Sinopsi

Tres amics presenten una tesi sobre el poeta en qüestió. Dues cantatrius, que alhora podrien ser dues mosses grosses o dues velles intentant pescar alguna cosa, preparen un acte esotèric per invocar l’esperit perit del poeta. Una persecució per delicte d’interès cultural, una immersió a les profunditats i la inauguració d’un parc d’atraccions dedicat al poeta.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Dijous dins el cicle Abrossa’m vaig estar veient a La Seca aquesta obra que amb dramatúrgia i direcció de Roger Torns ha estat el Projecte guanyador de la Càtedra Brossa 2018. Ja abans d’entrar a la sala, Torns amb un joc de paraules molt enrevessat ens fa un avançament del que veurem. i en entrar a la Palau i Fabré ens trobem amb tota mena d’objectes per terra. Un diríem, homenatge a Brossa, un artista poeta avantguardista, transgressor i molt avançat en el temps que no distingia entre diferents disciplines escèniques. I això és el que es fa aquí, text, teatre d’objectes, cant, projeccions, vídeos tot això amb un caire absurd i surrealista al qual no he estat capaç de connectar o millor dit entendre i que a la vista d’això m’he deixat portar, he deixat volar la imaginació i he encertat. Amb això no vull restar valor a la creació de l’obra que ha d’haver estat un treball costós i sobretot imaginatiu, igual que la interpretació per part del propi Roger Torns i de les actrius Laura Daza i Anna Herebia que fan un excel·lent treball i sense sortir d’escena fan canvis constants de vestuari, de maquillatge i porten un ritme frenètic. Fins diumenge 5, es pot veure.

    05/08/2018
  • Un homenatge al poeta Brossa amb un text àgil i una entrega entusiasta dels tres intèrprets.

    23/07/2018