Tot el que necessites per anar al teatre

Sota la catifa

Sota la catifa

Sota la catifa, dirigit per Òscar Molina, és un thriller que parteix de la desaparició d’un professor del Col·legi professional de detectius privats.

Sinopsi

Una habitació d’un luxós hotel. Medina, un home elegant d’uns cin­quanta-tants o seixanta-pocs anys, jau a terra, moribund.

Hores després, David, Toni i Àlex, tres detectius d’uns quaranta i es­caig que són a l’hotel per participar en el congrés anual organitzat pel seu col·legi professional, venen a l’habitació del seu professor, Medina, a buscar-lo. El qui és considerat el degà dels detectius a Ca­talunya havia de fer el discurs inaugural del congrés fa una hora però no s’ha presentat a l’auditori davant els seus col·legues.

Els tres detectius troben l’habitació buida però regirada com si hi ha­gués hagut una baralla. I, sota de la catifa, una estranya catifa que no hi ha en les altres habitacions de l’hotel, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar què és el que ha passat amb Medina. Tots tres es coneixien de quan havien estudiat junts a la uni­versitat però, des de fa més de quinze anys, porten vides a part, ex­ceptuant encontres puntuals per algun cas o acte del col·legi de detectius.

En la seva feina diària, estan acostumats a trobar la merda que la gent té sota la catifa però, aquesta nit, els tocarà netejar la seva.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Joan

    Molt recomanable!! Sala íntima, els actors fan un bon paper i la història està bé!

    18/08/2018
  • Eva Navarro

    Muy recomendable. Fuimos en familia con mi hijo adolescente, nos gustó a los tres y nos reímos bastante. Da gusto ver obras de esta calidad a este precio.

    16/08/2018