Tot el que necessites per anar al teatre

Sólo llamé para decirte que te amo

A partir de 22,00€
Comprar Entrades
Sólo llamé para decirte que te amo

L’Off de La Villarroel acull Sólo llamé para decirte que te amo, la nova proposta de l’argentí Nelson Valente (El loco y la camisa, El declive, Els gossos). El dramaturg i director  retrata amb costumisme, humor i acidesa els conflictes d’identitat, i de com els llaços socials afecten a la felicitat i la vida plena.

Sinopsi

La Patricia viu amb els seus fills bessons, la seva mare, la seva germana i la núvia d’un dels seus fills. Ella porta la casa endavant, té en solitud aquest pes sobre les seves espatlles.

Avui rebrà una trucada que canviarà la seva vida per sempre.

Fotos

Valoració espectadors
  • Ahir a l’Off de La Villarroel vaig gaudir d’aquesta nova proposta del dramaturg i director argentí Nelson Valente , i tenia molt clar que després de veure El loco y la camisa i El declive, havia de veure aquesta si o si. L’eix en què es mou l’obra a l’igual que en les anteriors, és la família. En aquest cas es tracta d’una família disfuncional on la mare, Patricia és l’únic suport de la llar i es veu sotmesa a les exigències econòmiques i afectives de tots els que conviuen amb ella, els seus fills bessons, la núvia d’un d’ells, una germana i la seva eixalabrada mare. La convivència que es respira a la casa és insuportable, allà no hi ha respecte per res, parlen a crits, opinen sobre tot i sobre tots, es mouen com perduts per la casa i l’única que es manté immòbil, és Patricia mentre pateix en silenci , pensa i somia. Però rep una trucada que potser li canviarà la vida ???. L´obra té moments molt divertits que mentre l’estàs veient rius, però al sortir reflexiones i valores el drama d’aquesta dona. Els actors són argentins però han incorporat la presència de Roser Batalla que amb un accent i treball perfecte passa com una argentina més. Molt bones interpretacions de tots però cal destacar sens dubte Mayra Homar impecable en el seu dificil personatge de Patricia. Teatre argentí en estat pur amb tota la seva força que cal veure si o si, encara que els horaris estiguin una mica fora del que és habitual, peró val la pena fer un esforç

    13/09/2021