Tot el que necessites per anar al teatre

Shakespeare en Berlín

Shakespeare en Berlín

Shakespeare en Berlín és la historia de tres amics del món del cinema i del teatre que viuen al Berlín dels anys 30. La seva vida cambia radicalment amb l’ascensió del poder nazi i la Segona Guerra Mundial.

SINOPSI

Berlín 1933. Aquesta és la història de tres amics. Martin i Elsa, una parella de recent casats vinculats al món del cinema alemany de l’època i Leo, un actor de teatre d’ascendència jueva.

Els tres comparteixen la vida alegre dels anys 30. El cinema dels estudis U.F.A, el teatre i els cabarets berlinesos… Però tot això es veurà truncat per l’ascensió del nazisme al poder. Durant quatre períodes concrets (1933, 1938, 1941 i 1946) vam assistir al pas del temps i les seves conseqüències en la vida d’aquests tres personatges.

Els esdeveniments marquen els seus rumbs i les seves relacions (l’incendi del Reichstag, la nit dels vidres trencats, la guerra, i el final dels judicis de Nüremberg). Una nit tindrà lloc un succés que marcarà definitivament la seva relació i la destinació de cada un d’ells.

Fotos

Shakespeare en BerlínShakespeare en BerlínShakespeare en Berlín

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    Victòria Oliveros Layola

    Descobrir una joia teatral, tot i que tard doncs resulta que la van estrenar l’any passat i per tant es tracta d’una reposició, sempre és un plaer. La proposta ens planteja una història que es pot tornar a repetir en qualsevol moment i en qualsevol lloc del món: La persecució irracional de tot un poble. De fet jo i algunes de nosaltres hem trobat inquietants similituds amb el procés que estem vivint a Catalunya i la percepció que de nosaltres estan rebent a la resta del territori gràcies al govern d’Espanya, situat en aquests moments en la regressió mes absoluta i la repressió ideològica. El text és excepcional i les interpretacions totes molt bones i convincents. No feu com jo que me la vaig perdre l’any passat perque es un imprescindible de la temporada!

    06/10/2017