Tot el que necessites per anar al teatre

Sabor a Rumba

A partir de 12,50€
Comprar Entrades
Sabor a Rumba
Últimes funcions
OPORTUNITAT: Entrades a 12,50€.

El grup Sabor de Gràcia, dirigit per Antoni “Sicus” Carbonell, presenta Sabor a Rumba, un espectacle que ens porta de la mà cap a un territori musical i emocional en el qual podem gaudir de la més autèntica i generosa creació catalana. Cançons de Peret, Gato Pérez, Rumba Tres, Los Amaya, Las Grecas, Pescaílla, Gipsy Kings, Chacho … i moltes més, amb les quals podem homenatjar aquest gran exemple de comunitat i celebració que és la Rumba Catalana.

En aquests temps que corren, en els quals del concepte “transversal” se’n fa molt més ús que del julivert en les salses, en els quals “així com et trobo a faltar, així com, que abans et trobava a faltar més”, i en els quals ens expliquen tantes coses que ja no ens diuen res, en aquests temps, volem tornar la mirada al nostre voltant per adonar-nos que tenim molt a celebrar, molt a agrair, molt del qual enorgullir-nos i moltes coses per ensenyar al món sobre el concepte “transversal”. Que ja ho havíem inventat, escolta! Que la millor fusió ja la vam fer als nostres barris i que les millors barreges sempre van sorgir en les tertúlies de sobretaula. Que de la necessitat vam fer virtut i que al mal temps li vam posar bona cara. La nostra millor cara, amb el millor dels somriures i amb moltes ganes de festa. Ho vam celebrar en família, entre amics i de cara a tot al món. Aquest món sencer que ja hi cabia al nostre barri, amb el que vam beure el compàs i la cantarella de terres llunyanes i gent propera, va descobrir el que s’estava coent entre mans, del gran Peret i de tota una generació d’artistes: la Rumba Catalana.

Hereu d’aquesta cuina, Antoni “Sicus” Carbonell dirigeix Sabor de Gràcia, grup amb el qual l’any 2019 complia 25 anys als fogons. Donant gust a la vida, han arribat a convertir-se en el grup de referència de la Rumba Catalana i de la representació gitana a Catalunya. Un èxit aconseguit gràcies a una llarguíssima trajectòria i a la generosa personalitat d’un home que, des de sempre, ha lluitat i treballat per la integració i el benestar de la gent, en general, i de l’ètnia gitana, en particular.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració