Tot el que necessites per anar al teatre

Robert

Robert González protagonitza Robert, un espectacle, escrit i dirigit per i Laia Alsina, que reflexiona sobre el límits de les relacions amoroses i el desig.

Sinopsi

Davant la frustració que la Laia sent pel rebuig amorós d’en Robert, li proposa tirar endavant un espectacle amb l’objectiu ocult de viure als escenaris un amor que no pot viure a la vida real. En Robert, però, aviat descobrirà que, acceptant la proposta de la Laia, s’ha fet esclau, sense adonar-se’n, del seu desig i, en un intent de trencar les cadenes que el lliguen, emprendrà, contra ella, una terrible venjança. A partir d’aquí, el present escènic es convertirà, per als dos, en un espiral infernal de mort i dolor en què només pot sobreviure qui sigui capaç de destruir l’altre.

Sobre la companyia

Dos elements fonamentals ens defineixen com a companyia. El primer consisteix en el desenvolupament d’espectacles d’un marcat caràcter polític que sempre intenten posar en entredit les estructures de dominació pròpies del poder hegemònic del moment. En aquest sentit, no ens decantem per un teatre d’oci, sinó per un teatre que pretén esdevenir necessari. El segon element que ens defineix com a companyia és la utilització d’un llenguatge propi que dóna a cos i paraula un mateix nivell de protagonisme. En relació amb això, ens hem negat a triar entre teatre de text i teatre físic, trobant, en la col·lisió entre aquests dos llenguatges, el nostre espai de creació genuïna, on la contradicció i allò fronterer esdevenen els nostres principals motors creatius.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració