Tot el que necessites per anar al teatre

Proscenio teatro: La Celestina

Proscenio teatro: La Celestina

La companyia Proscenio Teatro presenta la seva versió del clàssic de Fernando de Rojas, La Celestina.

Sinopsi

Calisto coneix a Melibea i neix en ell una obsessió que només podrà calmar-se si aconsegueix trobar-se amb ella. Però les normes socials de l’època ho impedeixen, i obliguen la dona a donar una negativa. Sempronio, criat de Calisto, li aconsella que se serveixi de Celestina, astuta alcavota que regenta un prostíbul vingut a menys, i que té bona mà en aquests assumptes. S’inicia llavors una boja carrera en la qual els personatges busquen de forma egoista el seu propi benefici, servint-se d’enganys i mentides: Calisto desitja posseir a Melibea; Celestina i Sempronio volen enriquir-se a costa del seu amo; Pármeno, el jove criat, encara que era fidel al seu senyor Calisto, s’aparta d’ell per a posseir a Areúsa, prostituta protegida de Celestina, i enriquir-se amb els seus amics. Tots es deixen portar per les seves pròpies obsessions, que irremissiblement els conduiran a la tragèdia.


Valoració espectadors
 • Andrea

  Impresionante puesta en escena. No te esperas que sea tan modernista, la verdad es que uno piensa en la clasica celestina, pero realmente, ésta es mucho mejor. Historia contada con toques de humor, baile, canciones, una visión única para quien busca algo diferente, algo único. Se hace incluso corta! Muy recomendable y sorprendente.

  01/04/2019
 • Meritxell Garcia

  Maravillosa adaptación de un clásico. Una propuesta atrevida, rompedora y actual. Merece mucho la pena.

  31/03/2019
 • Lucía V.

  Maravilloso estreno ayer en Porta 4! Nos encantó la propuesta, llena de luz y color y muy original :D

  31/03/2019
 • Andrea

  Una Celestina como nunca vista! La verdad es que me esperaba la típica versión, pero me sorprendió por su versatilidad, la calidad de sus actores, y sobre todo, la versión modernista que asoma por todas las esquinas.
  Totalmente imprescindibles!!

  31/03/2019