Tot el que necessites per anar al teatre

Poka Yoke

Poka Yoke

Poka Yoke és un espectacle que ens parla sobre la responsabilitat i la culpa, i sobre els sistemes de protecció emocional contra el dolor i la inseguretat.

Sinopsi

Poka yoke és un terme japonès que tradueix com “a prova d’errors”. Dins dels sistemes de producció industrial és usat per a referir-se a qualsevol dispositiu que serveixi per a evitar errors, tant de manufactura com de maneig. Un endoll USB és dispositiu poka yoke, ja que el propi disseny de l’endoll impedeix connectar-lo a l’inrevés.

Evitar els errors, protegir-nos, això mateix fem les persones amb les nostres emocions. Alcem murs i construïm sistemes de protecció personals per a allunyar-nos del dolor i romandre en un lloc segur.

Poka yoke tracta de la responsabilitat i de la culpa en el context d’una fàbrica de cotxes. Dues treballadores, una operària i una enginyera, mantenen un “tête à tête” sobre el poder, el deure i la justícia. Una crisi a la fàbrica serà el detonant perquè ambdues trobin els seus punts de connexió o totes les seves diferències.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Comença la 24 Mostra de teatre de Barcelona al Teatre del Raval

Comença la 24 Mostra de teatre de Barcelona al Teatre del Raval

1 octubre 2019

Un any més, la Mostra de Teatre de Barcelona s’apodera de l’escenari del Teatre del Raval per a facilitar als actors, autors i directors la promoció dels seus espectacles dins […]