Poemes a Nai

Poemes a Nai

Poemes a Nai és un espectacle de poesia i música, configurat a partir d’una antologia de Miquel Àngel Riera que inclou poemes de tots els seus llibres de poesia. Des de Poemes a Nai fins El Pis de l’Abadía, passant per Biografia, La bellesa de l’home o el Llibre de les benaventurances.

L’espectacle fa un ús dramatúrgic de la música. Una música que acompanya els recitats i que ha estat composada per a afavorir els climes i els contrastos de cada un dels poemes.

També inclou 4 poemes musicats i cantats pels intèrprets, amb autoria de Pep Tosar, Lluís Massanet i Joan Bibiloni. Aquestes quatre cançons estructuren l’espectacle, d’una hora de duració, en quatre parts de 15 minuts.

Poemes a Nai va ser dirigit per Pep Tosar i estrenat al Teatre Lliure de Barcelona el 1990. En aquell moment amb el repartiment original: Lluís Massanet, Joan Bibiloni i el propi Pep Tosar.

L’espectacle va ser enregistrat en format de cd/llibre, amb una producció de swing media, dirigida per Joan Bibiloni.

Ara, quan es compleixen 20 anys de la mort del poeta mallorquí, Pep Tosar torna a la poesia de Miquel Àngel Riera, el seu primer espectacle de poesia, per a commemorar de nou l’obra poètica d’una de les veus més destacades de la poesia catalana de la segona meitat del segle XX. En aquest cas recitant i cantant en solitari i acompanyat per Joan Arto, a la guitarra.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració