Tot el que necessites per anar al teatre

Pindoles. Teatre breu en espais vius

A partir de 6,00€
Comprar Entrades

Una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i en indrets inesperats. Un circuit de microteatre! El catalon d’una nit d’estiuI.A.I.A. i Mandra són les tres píndoles que tindran el Tantarantana com a punt de sortida i d’arribada; i dos espais més, l’Ateneu del Raval i el Casal de Barri del Raval, seran els altres escenaris del circuit.

Sinopsi

EL CATALON D’UNA NIT D’ESTIU, de Roc Esquius

Aquesta nit, un aspirant a cantant improvisador fa una prova per un grup que ho està petant. Però també aquesta nit, coneixerà la noia dels seus somnis… I l’haurà de conquistar sense parar de rimar.

Direcció: Roc Esquius
Interpretació:  Núria Florensa, Sílvia Forns, Carles García-Llidó i Roc Esquius (Dara Teatre)

I.A.I.A., de Mar Solà

La fake-àvia està proliferant pel món sense cap mena de control ni aturador. Compra canelons preparats, menja peix congelat i posa podcasts en lloc d’explicar contes. T’has parat mai a pensar que potser som l’última generació que té la sort de conèixer les autèntiques àvies-àvies?

Direcció: Míriam Puntí
Interpretació: Maria Ballús i Adriana Fornés
Producció: Companyia La Mariona

MANDRA, de Laura Pons

La tenim al damunt, a sota, ens envolta i ens abraça. De vegades oprimeix i no et deixa respirar. La Mandra. Quina mandra llevar-me, acabar allò que he de tenir ja acabat per ahir. Però, ai que bé, mandrejar avui per la tarda. El caliu de la mandra, com l’abraçada de la persona que estimes.

Direcció: Irene Minovas
Interpretació: Adela Silvestre, Laura Pons


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Diversitat sexual, gènere, transgressió i xarxes socials per apropar els joves al teatre

Diversitat sexual, gènere, transgressió i xarxes socials per apropar els joves al teatre

6 octubre 2021

RBLS Festival Teatre Jove celebrarà del 2 al 6 de novembre la seva cinquena edició amb la voluntat de seguir acostant les arts escèniques a joves i adolescents de 13 a 20 anys. Enguany el festival amplia […]