Tot el que necessites per anar al teatre

Píndoles - Festival de teatre breu en espais vius - 2019

Píndoles - Festival de teatre breu en espais vius - 2019

Nova edició del Festival Píndoles, la cita referent del teatre breu que reivindica el format.

Els dies 7, 8 i 9 de juny el Castell de Montjuïc tornarà a ser l’escenari d’aquest Festival que enguany compta amb 20 obres de teatre breu, de les quals 15 són estrenes. Aquestes peces es podran veure en les diferentes indrets singulars de la fortalesa.

En total, 3 tardes/nits de teatre breu (es reivindica que les obres de quinze minuts també poden ser intenses, palpitants i de gran qualitat) en espais vius (es fuig dels teatres perquè qualsevol lloc pot convertir-se en un escenari).

Les diferents obres que es presentaran faran 4 passis i tractaran una àmplia diversitat de temàtiques: socials (racisme, justícia, feminisme, maternitat, refugiats…), contemporànies (xarxes socials, tecnologia…), universals (amor, viatges, relacions….) o quotidianes.

PROGRAMA PER DIES:

DIVENDRES 7 de juny
Obres de: Martí Costa (Guardar la roba), Nicoletta Battaglia i Iván Tomasevic (Hidratica), Roger Vidal (Jolie), La Malavella (Casa), Giulia Spattini (Longing for #1), Rosa Molina (My heart will go on), Raquel Fradera (Vete a aprender África).


DISSABTE 8 de juny

Obres de: Azucena Momo i Bel Carruana (Quan cau), Jordi Centelles (Tot inclòs), Josep Maria Ribaudí (Veus…), Aina de Cos (La noia de la benzinera), Irene Minovas (Margarita), Elisenda Coll (Mentrestant tu i jo què fèiem), Jim Rek (Swingabady Cinetunes).


DIUMENGE 9 de juny
Obres de: Sadurní Vergés (Com si et tingués al costat), Nando López (Nos hacemos un Ibsen?), Companyia Pau Palaus (Petjades), Joan Ramón Gironès (Bèsties d’Educació Primària), Anna Colell (Febre viral), Teia Moner (Puces Cirkus Moner)

 

 

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Solo he tenido el placer de ver las 4 obras seleccionadas para hacer la gira en los teatros barceloneses de los muchos microteatros que se vieron en el Festival Pindoles.
  4 obras de 15 minutos. Cada una de ellas representadas en distintos lugares del teatro y todas ellas maravillosas: divertidas, tristes, irónicas…
  A mí me ha encantado y ahora me he quedado con las ganas de ver el reto.
  El año que viene igual me planteo ir al Festival a disfrutar de todas ellas.

  18/06/2019
 • Aníbal Ledo Faílde
  Aníbal Ledo Faílde

  Quan llegiu això ja haurà acabat l’edició d’enguany però no tingueu cap dubte d’anar-hi l’any vinent (com farem nosaltres). Teníem una mica de por que el format micro afavorís un cert amateurisme però el dia q vam assistir ens vam trobar amb sis peces heterogènies però de molta volada, tant a nivell d’escriptura dramatúrgica com d’interpretació. L’organització també perfecta tot i la dificultat afegida dels múltiples espais. Aquí rau un dels grans encerts que potser potencien més aquest festival: un simple cop de puny a una taula té una ressonància encara més espectacular dins els destartalats murs del castell, on s’hi amaguen secrets mai no explicats… No us ho perdeu!

  10/06/2019
Articles relacionats
Arriba una nova edició del Festival Píndoles

Arriba una nova edició del Festival Píndoles

24 maig 2019

El Festival Píndoles arriba enguany a la cinquena edició que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juny al Castell de Montjuïc. Durant tot el cap de setmana es programaran espectacles de curta durada, […]