Tot el que necessites per anar al teatre

Perra de Satán y Esnórquel: ¿Puedo hablar! XXL

A partir de 18,00€
Comprar Entrades
Perra de Satán y Esnórquel: ¿Puedo hablar! XXL

¿Puedo hablar! és un dels podcasts més escoltats d’Espanya i, des de gener de 2021, també un espectacle teatral on es dóna cita la creme de la creme de la generació millennial.
Esnórquel i Perra de Satán, o el que és el mateix, Enrique Aparicio i Beatriz Cepeda, condueixen un espai que en tot just un parell d’anys ha aconseguit els dos milions d’escoltes, i per on han passat figures com Carlos Areces, Bob Pop, Carolina Iglesias, Victoria Martín, Brays Efe o Inés Hernand.
“Vine per l’acudit, queda’t pels traumes” és el seu lema, ja que l’humor és l’idioma amb el qual tracten temes tan transcendentals com la salut mental, la diversitat sexual o la gordofobia. Esnórquel i Perra de Satán aborden tots els temes amb una fascinant verborrea i naturalitat el que sens dubte els fa únics.
Acostumats a penjar el cartell de “sold out”, el seu xou en viu ¿Puedo hablar! XXL inclou l’enregistrament en directe d’un dels seus podcasts, però també moltes sorpreses amb les quals deixen bocabadats al seu públic. Un concurs d’imitacions en clau travestí? Un segrest en viu? Una baralla de sumo? Tot això i molt més pot ocórrer en qualsevol dels seus espectacles.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració