Tot el que necessites per anar al teatre

Opus

Venen des d’Austràlia per endinsar-nos en l’univers musical de Xostakóvitx. Opus és un viatge a les profunditats de l’ànima, abstracte i emotiu, en companyia de catorze acròbates i del Quartet Debussy.

El circ és un territori artístic més ric i profund del que ens havíem pensat. Aquesta companyia australiana en renova el llenguatge a partir de la tradició i ofereix al públic una experiència adreçada als ulls, el cor i l’intel·lecte. Ells són els autors d’uns espectacles innovadors on es recrea tot un món fet d’acrobàcies, moviment, llum i música. Les seqüències acrobàtiques d’una bellesa extrema que veureu en escena podrien formar part d’una coreografia de dansa, però, què importa això en una proposta on cada disciplina traspassa els seus límits a la recerca d’un espai comú? Ells veuen el circ com un territori artístic de gran riquesa capaç d’emocionar tant el públic com els mateixos intèrprets. En aquest cas són catorze artistes de la companyia que protagonitzen un espectacle basat en els quartets de corda de Xostakóvitx. Els interpreta en directe el Quatuor Debussy, la primera formació francesa que va enregistrar íntegrament els quinze quartets i que, a París, va sorprendre el públic interpretant-los d’una tirada en un concert maratonià de prop de deu hores.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • He tingut el privilegi de asistir a un fantastic espectacle i parlo de privilegi perque nomes han sigut 2 dies i jo no havia pogut disfrutar de aquesta meravella quan van inagurar el Grec 2013,una barreja espectacular de acrobacia amb un estil per mi sense precedents, uns moviments coreografics alternant la força fisica, el ritme frenetic amb altres de quietud, en ocasions movense al escenari com un espectacle de Pina Bausch .Numeros de circ ja vistos i la sensaçio de veurels per primera vegada, no oblidem el nom CIRCA CONTEMPORANY CIRCUS danza, teatre, circ , 12 acrobates que rebasan limits,.Tot acompanyat de la musica de Dimitri Kostakóvitx interpretada per el Quartet Debussy tocant violins, viola i violoncel,sempre presents a qualsevol espai del escenari .Per mi un dels espectacles mes complerts dels darrers anys i potser el que mes de lo que va del 2018.Per acavar i tenint en compte l ´acollida excepcional ,jo vaig estar el primer dia i Lluis Pasqual testimoni desde fila 7, li diria es quasi imprescindible tornin i perque no, mes dies, aprofito aquest espai per demanar-ho, i poguer donar la opció a molta gente que se ha quedat en las ganes i donar oportunitar de repetir els que ho han vist ara o potser el Grec 2013

    28/05/2018