Tot el que necessites per anar al teatre

David Espinosa: Much ado about nothing

David Espinosa: Much ado about nothing

Much ado about nothing és tot un repte escènic: aplegar les obres completes de Shakespeare en un únic espectacle i portar-lo davant del públic interpretat per objectes.

És possible representar les obres completes de Shakespeare en un sol espectacle? David Espinosa ho ha intentat en la versió més arbitrària, efectista i artificial. Una delirant obra visual que especula amb les convencions d’espectacularitat, a través de figures i objectes carregats d’aventures, romanços, luxúria, guerra, tragèdia i poder. Un irònic joc de llums i ombres amb nombrosos gestos de complicitat al cinema, al còmic, a les arts plàstiques i a la història del teatre.

Després d’haver treballat en espectacles de teatre i dansa, David Espinosa va crear el 2006, amb África Navarro, l’associació El Local Espacio de Creación, instal·lada al Poble-sec, amb la qual ha creat una pila d’espectacles en què sovint els objectes assumeixen un paper protagonista.

Una producció d’El Local Espacio de Creación, Festival Clásicos en Alcalá i CAET- Centre d’Arts Escèniques de Terrassa.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Per què encara representem Shakespeare?

Per què encara representem Shakespeare?

19 juny 2019

Per Sem Pons / @semponspuig Què té William Shakespeare perquè, 400 anys després de la seva mort, continuï sent tan representat? En aquest Festival Grec hi ha cinc produccions diferents […]

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]