Tot el que necessites per anar al teatre

Miky Mc Phantom: Mejor morir de risa

Miky Mc Phantom: Mejor morir de risa

Mejor Morir de Risa és el nou espectacle d’aquest versatil comediant Llatí-espanyol en el que ell mateix crea les escenes com en el cinema, amb efectes de so inclosos i debana temes d’actualitat al millor estil del Stand Up Americà.

En aquest nou show Miky Mc Phantom ens farà partir de riure amb la seva sàtira de la societat, agregant a més la seva visió introspectiva de vivències com el sexe, el matrimoni, la immigració, el càncer i les xarxes socials.

Mejor Morir de Risa un show únic i original que ens sorprendrà i que no deixarà a ningú sense riure.


Valoració espectadors
 • Nuri

  Excel·lent, ens vam petar de riure, no només amb les recreacions de pel·lis que són el clàssic de Mc Phantom, sino amb tots els temes que toca i els dóna el seu toc únic. Indispensable pels qui hem crescut abans de l’era digital!

  15/10/2019
 • Sergio

  Fuimos con una amiga a ver “Mejor Morir de risa” y nos pareció extraordinario, historias únicas con todos los sonidos de los efectos especiales de las películas y los sonidos de la naturaleza también. Cuando salimos de la sala creíamos que habíamos visto la historia del cine en la televisión, desde pequeños. Nos desternillamos de la risa durante todo el espectáculo y cuando terminó nos quedamos con ganas de más.

  11/10/2019
 • xavi

  Un fuera de serie. De lo mejor.

  28/09/2019