Tot el que necessites per anar al teatre

La Melancòmica: Cireres & lentejuelas

La Melancòmica: Cireres & lentejuelas
Cireres & lentejuelas és un cabaret trilingüe per a totes les edats presentat per la companyia La Melancòmica. «Una història real basada en petites mentides» en què no hi falta ni la música, ni l’humor ni la crítica.

SINOPSI

La Melancòmica fan una crítica de la societat actual i el món on vivim a través de l’humor, la música i la història d’una aspirant a actriu que arriba a la gran ciutat amb tots els seus somnis dins d’una maleta. Una reflexió sobre què és la felicitat, des del punt de vista de la persona que hi ha darrere l’artista.

Les Cireres ens recorden la dolçor de la fruita i escenes de la infància en què les cireres eren arracades perfectes, també el principi de l’estiu marcat per la calor, les festes i l’alegria. Mentre que Les Lentejuelas ens evoquen al glamour del xou retro: els mags de finals de segle passat, les disfresses de ballarina, els vestits de les vedettes i el cabaret en estat pur.

«Per què no et menges una cirera? Amb el seu gust dolç segur que et passen tots els mals».

Fotos + fotos

La Melancòmica: Cireres & lentejuelasLa Melancòmica: Cireres & lentejuelasLa Melancòmica: Cireres & lentejuelasLa Melancòmica: Cireres & lentejuelasLa Melancòmica: Cireres & lentejuelas

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Marta

  Captivadora! És impossible que no et remogui totes les emocions alhora que no pares de riure. Amb un toc proper i informal, aconsegueix ser de les que val la pena veure; d’aquelles que quan surts t’han canviat una mica i tot.

  05/01/2018

 • 12345

  Fernando

  Es una montaña rusa de emociones que, de un momento a otro, te hace pasar de la carcajada a una profunda reflexión sobre la felicidad en una sociedad decadente. Tres actores (¡y el pianista!) enérgicos y talentosos, humor cercano y efectivo y unas canciones que no se te despegarán de la cabeza. Magnífico :)

  27/11/2017

 • 12345

  Cristina

  Molt recomanable! Una actuació molt dinàmica plena de sentiments i emocions que han arribat al públic.

  27/11/2017

 • 12345

  Rubén Carrasco Picazo

  Cabaret 100%. Un espectáculo personalísimo que apela a lo más profundo del ser para arrastrarte a una montaña rusa de emociones entre risas y lágrimas. De esas obras que te remueven algo y te tocan el alma.

  23/11/2017

 • Lara Santiago

  Cuando dicen que las crisis traen nuevas mentes que las azoten se refieren a Cireres. Es un viaje lleno de matices, orquestado por talentos jóvenes y valientes que merecen ser vistos. Así que levántate y vente porque no te vas a arrepentir.

  22/11/2017

 • 12345

  Manel V.

  Si os gusta el cabaret, el show, el humor cercano, todo mezclado con un poquito de interacción con el público (siempre con mucho cariño y de una manera muy original), aquí tenéis un espectaculo que tenéis que ver. Un trabajo de todo el equipo que hace que salgas motivado. Yo queria comerme el mundo entero :)

  22/11/2017

 • 12345

  Andreu Rami

  CIRERES, més que un cabaret, és en realitat un ‘one woman show’ de Mireia Casado, qui s’acompanya de dos estupendos actors que ajuden a desenvolupar una trama personal carregada cançons de musical, màgia i humor. Una proposta original i que reivindica un gènere de petit format que per desgràcia ha anat perdent volada. Em van fer passar una molt bona estona!

  21/11/2017

 • 12345

  Javier

  Un espectáculo completo que recomiendo muchísimo!! No paré de reír, pero no solo eso. Cuando parece que todo va a seguir igual, un genial cambio y BUM, ganas de llorar. La verdad es que fue una catársis ver este show! Si queréis pasároslo muy bien y salir con ganas de ver más, y de vivir, id a verlo :D

  21/11/2017