Tot el que necessites per anar al teatre

Manual para combatir la flaqueza del ser humano

Manual para combatir la flaqueza del ser humano

A un mes de presentar el seu segon llibre, l’escriptora i consultora existencial Vanessa Giugino, entra en crisi. Ella es lucra fent teràpia a uns pacients als qui ni tan sols escolta… I diagnosticant problemes que ni tan sols entén. S’aprofita de la desesperació de la gent per fer-los creure qualsevol tonteria. El primer llibre d’autoajuda que tant prestigi li ha donat no té cap base científica. Només diu a la gent allò que vol sentir i els fa creure mentides que ni ella creu. Però les situacions viscudes durant aquest temps la faran canviar totalment de parer. Rep la visita d’una actriu de cinema, una joguina trencada del món pop cinematogràfic. Una dona macabra, obscura i envoltada de misteri que seduirà la Vanessa amb idees morboses, pensaments verinosos i actes menyspreables. En aquest joc entraran diferents pacients amb les seves corresponents històries… Personatges totalment manipulats pel poder de convicció de la Vanessa. Ella mateixa se n’adonarà del poder que ha adquirit i la responsabilitat que la societat li ha atorgat. Tot aquest espiral explotarà a unes hores de la presentació del llibre i la Vanessa es veurà obligada a fer una reflexió sobre la seva vida i els seus actes davant d’un públic expectant.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Neus Mònico Fernández

  El tema era bo,i podia haver estat una obra si més no original, però el resultat no va ser l’esperat.

  Les actuacions van ser fluixetes. No em vaig creure cap personatge, l’actuació més aconseguida va ser la d’en Roc Esquius, tot i que algunes vegades sobreactuava tan o més que els seus companys.

  La il•luminació moltes vegades tampoc va ser la correcta, ja que de vegades els actors actuaven sense el punt de llum ,que els era moltes vegades necessari en les seves actuacions.

  Ens sap molt de greu valorar tan baix aquesta proposta; però nosaltres vam sortir bastant decebuts, personalment no ens va agradar, tot i que valorem l’esforç i feina de tot l’equip.

  07/06/2014
 • Lena Lenera

  Una dramatúrgia molt original, una posada en escena viva, amb ritme i dues grans actuacions: el personatge de la psicóloga Vanesa i un dels pacients, en Roger. Dos personatges que creixen en escena, veritat en estat pur i els quatre defensen una escena final que els deixa a tots molt a dalt. Felicitats a tot l’equip, surts amb la veritat tocante la pell… VISCA EL TEATRE!!!

  31/03/2014
 • Una gran obra de teatre, una posta en escena de un guió que conté molta originalitat. Totes les actuacions estan genials, a l’alçada del texte, però sobre tot la de la psicòloga, Verónica Pallini, on es nota una actriu de molta maduresa i experiència. Els seus moments per gaudir-la es troben a l’inici de la obra, on sosté el seu trencament emocional magníficament, i en la seva cadència actoral al llarg de la obra, conectan-se de manera diferent amb les particularitats de cadascun dels seus pacients. Formidable! Una actriu molt grande!

  23/03/2014